header banner
Default

Brad Garlinghouse sê dat die koers van XRP nie deur Ripple beïnvloed kan word nie - BLOX | Nuus


Brad Garlinghouse is de grote man bij Ripple, hij zegt dat de over-the-counter verkoop van XRP geen invloed heeft op de prijs.

Grote ongelijkheid leidt tot onvrede

VIDEO: Ripple CEO Brad Garlinghouse Discusses the Future of XRP
Bloomberg Television

Dit jaar is (nog) niet goed geweest voor de koers van XRP. De prijs van XRP is dit jaar 27 procent gedaald, terwijl bitcoin 175 procent is gestegen.

Die grote ongelijkheid leidde ertoe dat twitteraar Crypto Bitlord een petitie startte. Het doel is om te eisen van Ripple dat zij een deel van hun XRP-voorraad verkopen aan bedrijven en exchanges. Tot nu toe hebben meer dan 3500 mensen de petitie ondertekend.

As you know, Ripple continue dumping billions & billions of $XRP on the market, crashing the price!!!

I decided to make a change to stop @Ripple dumping on us ?#xrparmy #xrpthestandard #XRPcommunity https://t.co/sXqPcUDfBd

— CRYPTO BITLORD (@Crypto_Bitlord) August 5, 2019

Tijdens een interview met CNN (bekijk onderaan dit artikel) vergelijkt Garlinghouse Ripple’s bezit van meer dan de helft van het totale aanbod van XRP, met hoe bitcoin whales grote hoeveelheden BTC hebben. Hij gelooft dat dit de prijs niet kan beïnvloeden.

“Als je kijkt naar de correlaties tussen XRP en het grootste deel van de cryptomarkt, of wat vaak de altcoins worden genoemd, dan zie je veel overeenkomsten. Ripple kan de prijs van XRP niet meer beïnvloeden dan de whales de prijs van bitcoin kunnen bepalen. Sommige altcoins, en dan met name de kleinere, lopen het risico dat mensen deze manipuleren. Maar we hebben het over XRP, er wordt per dag voor een miljard dollar verhandeld. Dus ik denk niet dat iemand in staat is om die prijzen echt te manipuleren.

“Bij bitcoin zijn er whales die er al vroeg bij waren. Er is zelfs een wallet met één miljoen bitcoin, niemand weet van wie die zijn. In de XRP-gemeenschap is Ripple de grootste eigenaar.”

Ripple fork

VIDEO: Brad Garlinghouse Explains Why #Xrp Will be Worth Trillions Because...
Bitcoin News 365

Garlinghouse zegt dat het niet in zijn belang is om de markt te overspoelen met XRP. Juist Ripple heeft baat bij een gezond XRP-ecosysteem. Crypto Bitlord dreigt ook XRP te forken als Ripple niet stopt met de verkoop van XRP. Dit kan zomaar gebeuren, aangezien XRP open source is, aldus Garlinghouse. In het laatste kwartaalrapport van Ripple staat dat het in het tweede kwartaal voor meer dan 250 miljoen dollar aan XRP heeft verkocht. Het plan is om dit kwartaal minder XRP te verkopen.

Sources


Article information

Author: Christian Kane

Last Updated: 1704499322

Views: 1527

Rating: 3.6 / 5 (69 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christian Kane

Birthday: 2005-12-30

Address: 0248 Smith Alley Apt. 557, Robinsonside, MN 07823

Phone: +4289930492786271

Job: Meteorologist

Hobby: Cycling, Cycling, Crochet, Fishing, Lock Picking, Magic Tricks, Beer Brewing

Introduction: My name is Christian Kane, I am a strong-willed, capable, frank, valuable, apt, dazzling, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.