header banner
Default

3 cryptocurrencies die je portfolio een nieuw tintje kunnen geven


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De crypto markt begon 2023 goed, maar lijkt het de afgelopen weken een stukje zwaarder te hebben. Veel crypto’s zien hun koersen dalen of zelfs stevig crashen en dus zijn crypto traders haastig op zoek naar de beste crypto investeringen van het moment. 

Ook in anticipatie op een stevigere crash is het verstandig om te kijken hoe je jouw portfolio kan versterken om de gevolgen hiervan zo klein mogelijk te houden. Diversificatie van je portfolio is daarbij een belangrijk aspect. 

Hierbij zorg je ervoor dat je een mix in je portfolio hebt van cryptomunten uit verschillende niches waar je vertrouwen in hebt. Daarbij kun je munten kiezen die al langer bestaan, maar ook het toevoegen van nieuwe cryptomunten is aan te raden. 

In dit artikel kijken we naar 3 alternatieven voor jouw crypto portfolio zodat je inspiratie krijgt en precies weet welke mogelijkheden er zijn. 

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

De 3 alternatieven

VIDEO: 🔥3 "TINY MICRO CAP" Crypto Coins To ADD To Your Portfolio?! (URGENT!!!)
Joe Parys Crypto

De drie cryptomunten die in dit artikel worden belicht zijn dusdanig nieuwe cryptomunten dat ze alleen nog verkrijgbaar zijn in een presale. Dit heeft zijn voordeel omdat een token tijdens een presale nooit minder waard wordt. 

Presales bieden je het voordeel dat er nog veel ontwikkelingen rondom de munt plaats gaan vinden. De belangrijkste hiervan is de listing bij een exchange, dit zorgt vaak voor een eerste flinke stijging in de prijs. 

  1. Launchpad XYZ (LPX) – Vind het volgende pareltje in de crypto wereld
  2. yPredict (YPRED) – Gebruik AI voor jouw meest succesvolle crypto trades
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Strijd mee tegen vervuiling en verdien crypto

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

1. Launchpad XYZ (LPX) 

VIDEO: Layer 3: These Cryptos MUST Be In Your Portfolio! (Here’s Why)
Discover Crypto

Launchpad XYZ gaat je een platform bieden waarop jij de volgende Pepe Coin kan gaan vinden. Het project ontwikkelt een website waarop alle Web3 projecten te vinden zijn met daarbij belangrijke informatie. 

Web3 is de benaming die aan het ‘nieuwe internet’ gegeven is. Dit is de ontwikkeling waarbij websites en applicaties meer gebruik maken van cryptocurrency en blockchain technologie. Hiermee moet het eerlijker, transparanter en decentraler worden. 

In feite zul je op Launchpad XYZ dus een overzicht krijgen van alle crypto projecten met daarbij veel informatie per project. Zo hangen ze aan elk project een cijfer via het Launchpad Quotient. Hiermee kun je nog gemakkelijker inschatten welke projecten een succes worden. 

Het platform moet zo compleet mogelijk worden met een eigen trading terminal, decentrale exchange, marktplaats voor NFT’s en nog veel meer. Zo wil het zelfs een marktplaats voor fractionalised assets openen.

Dit zijn bijvoorbeeld kunst, auto’s of vastgoed uit de echte wereld die ondergebracht worden in cryptocurrency waardoor je er een deel van kan kopen. Ook deze assets zijn te traden op de decentrale exchange van Launchpad XYZ. 

Op dit moment is de presale van de token van Launchpad XYZ zelf onderweg. De LPX token heb je uiteindelijk nodig om een abonnement op het platform af te sluiten zodat je toegang krijgt tot alle functies. 

De token kost op dit moment $0,0445, maar dit zal nog verder gaan stijgen tijdens de presale. Uiteindelijk zal de token na de presale voor een prijs van $0,0565 per token gelist gaan worden. 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

2. yPredict (YPRED) 

VIDEO: Top 3 Coins You NEED In Your Crypto Portfolio
Around The Blockchain

Ook yPredict is een trading platform die je in staat stelt om een betere crypto trader te worden. Dat doet yPredict door de toevoeging van AI aan het platform. Deze kunstmatige intelligentie kan voor jou aan de slag of zelf ontdekkingen op de markt doen. 

Het yPredict platform is qua timing op een fantastisch moment gelanceerd. Juist nu zijn veel investeerders op zoek naar crypto projecten die op een handige manier AI verwerken in hun technologie. 

Dat is te merken in de opbrengst van de yPredict presale. Ook hier heb je de tokens van het project nodig om toegang te krijgen tot het platform en in totaal is er nu al voor meer dan $1,5 miljoen aan YPRED tokens verkocht. 

In totaal kunnen er in deze presale 80 miljoen tokens verkocht worden in acht verschillende fases. Bij elke nieuwe fase stijgt de prijs iets en in totaal kan het project $6,5 miljoen ophalen voordat het publiekelijk gelanceerd wordt. 

De plannen van het Crypto AI project yPredict zijn groots en zeker tot het einde van dit jaar worden er grote ontwikkelingen uitgebracht zoals je in de roadmap hierboven kan zien. 

Belangrijke plannen van yPredict zijn het yPredict analyse platform waarop je de AI kan gebruiken en de eigen marktplaats. Met deze ontwikkelingen biedt yPredict.ai je een platform waarop je de beste crypto signals via AI ontvangt en analyses uit kan laten voeren. 

De AI kan namelijk voor jou aan de slag met een bepaalde cryptomunt door er een technische analyses op los te laten. Verder vind je ook een analyses van het sentiment in de markt om je keuzes op te baseren.

>>> Nu YPRED Tokens kopen in de Presale <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) 

VIDEO: 5 Crypto Altcoins UNDER $0,01 That Will Make You MILLIONAIRE In 2023!
The Fomo Factory

Tot slot een crypto project van ontwikkelaars die zich in willen zetten om de vervuiling in de wereld tegen te gaan. Het duurzame crypto project Ecoterra ontwikkelt een token met een Recycle-to-Earn mechanisme.

Ecoterra ontwikkelt op het moment een applicatie waarin je alle producten die je koopt kunt scannen. Vervolgens kun je deze app koppelen aan een Ecoterra recyclingmachine waar je alle verpakkingen achter kunt laten.

Voor het recyclen van deze verpakkingen word je beloond in de vorm van ECOTERRA tokens en het komt ook op je openbare profiel te staan. Niet alleen jij als consument krijgt zo’n profiel, ook bedrijven kunnen zich aansluiten bij het project van Ecoterra. 

Met het ‘Impact Profiel’ kunnen bedrijven zo via Ecoterra laten zien op welke manier zij zich inzetten om vervuiling en klimaatverandering tegen te gaan. 

Naast het Recycle-to-Earn mechanisme komt Ecoterra ook met een marktplaats waar CO2-rechten te verhandelen zijn. Deze rechten worden vaak gebruikt voor het compenseren van je eigen gedrag. 

Hoe meer de app gebruikt zal worden, hoe hoger het trading volume van en de vraag naar Ecoterra tokens zal zijn.

De tokens zijn op dit moment te koop in een presale, maar al veel investeerders hebben de weg naar deze presale gevonden en er is nu al meer dan $4 miljoen opgehaald.

>> Koop hier je ECOTERRA Tokens <<< 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Laurie Jones

Last Updated: 1698302404

Views: 652

Rating: 4.2 / 5 (117 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurie Jones

Birthday: 1970-12-17

Address: PSC 0185, Box 9025, APO AE 92895

Phone: +3703653335873346

Job: Article Writer

Hobby: Bowling, Cocktail Mixing, Table Tennis, Gardening, Calligraphy, Orienteering, Bird Watching

Introduction: My name is Laurie Jones, I am a unswerving, Precious, proficient, Colorful, dear, skilled, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.