header banner
Default

Decrypto-overzicht van 8 juni: SEC breidt de populariteit van DeFi uit en Bitcoin is extreem duur op Binance - BLOX | Nieuws


In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Ook vandaag praat Axel je binnen een paar minuten weer helemaal bij over het laatste nieuws uit de cryptowereld. Zo handelt Bitcoin op de Amerikaanse tak van Binance momenteel met een premium van 2.000 dollar bovenop de normale marktwaarde. Hoe dit dan zit, legt Axel je uit. Daarnaast zorgt het huidige optreden van de SEC voor de hoogste handelsvolumes ooit op DeFi beurzen en bezit slechts minder dan 12 procent van alle Bitcoin-handelaren een eigen wallet.

Tot slot duidt Axel de huidige koersen voor je en legt hij je uit waar de daling van Bitcoin vandaag vandaan komt.

Bitcoin handelt met premium van 2.000 dollar op Binance.US

VIDEO: Bitcoin op Binance extreem duur | DEX populair dankzij SEC | Crypto nieuws vandaag | #890
BLOX

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin met een premium van ongeveer 2.000 dollar op de Amerikaanse tak van Binance. Waar de daadwerkelijke Bitcoin koers momenteel op ongeveer 26.400 dollar ligt, betaal je op Binance.US rond de 28.500 dollar voor één Bitcoin. Dit heeft uiteraard alles te maken met de rechtszaak tussen de Securities and Exchange Commission (SEC) en het beursplatform van CEO Changpeng Zhao.

Stap veilig over naar BLOX

VIDEO: BREAKING: SEC dient 'geheime' motie tegen Binance in (de grijswaarden Bitcoin ETF-samenzwering)
Altcoin Daily

Heb jij crypto staan bij Binance, Coinbase of het gestopte Litebit en vind je de huidige ontwikkelingen allemaal wel erg spannend worden? Overweeg dan een veilig alternatief en breng je coins onder bij BLOX. Wij bieden jou namelijk een gratis overstapservice! Maak een BLOX-account aan en stort je crypto kosteloos naar je kluis.

Stap gratis over op BLOX ➜

Sources


Article information

Author: Casey Elliott

Last Updated: 1703834282

Views: 663

Rating: 3.6 / 5 (60 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Casey Elliott

Birthday: 1982-03-14

Address: 67358 Baldwin Square, West Alicia, AK 59352

Phone: +4274996241875258

Job: Surveyor

Hobby: Gardening, Ice Skating, Stamp Collecting, Chess, Table Tennis, Coffee Roasting, Robotics

Introduction: My name is Casey Elliott, I am a dear, dedicated, apt, ingenious, valuable, candid, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.