header banner
Default

Als gevolg hiervan stijgt de prijs van de Shiba Inu met 14%


Shiba Inu (SHIB) kende afgelopen week een stijging van 13,7% en presteerde daarmee beter dan zowel de algemene cryptomarkt als zijn memecoin rivalen. Deze opwaartse trend is waarschijnlijk te linken aan een recente aankondiging van het ontwikkelingsteam over de introductie van een nieuwe digitale identiteitsdienst.

Het team achter het Shiba Inu netwerk implementeert een Self-Sovereign Identity (SSI) integratie. Deze toevoeging beoogt gebruikers meer zeggenschap te bieden over hun eigen digitale identiteiten en streeft tegelijkertijd naar het verhogen van de netwerkbeveiliging. Er wordt verwacht dat SSI een essentieel onderdeel zal vormen van toekomstige initiatieven binnen het ecosysteem.

Shiba Inu presteert beter dan rest van memecoins

Wanneer we het prijsverloop van de toonaangevende memecoins bestuderen, springt de groene lijn van Shiba Inu in het oog, vooral in contrast met andere munten die een aanzienlijke daling hebben ondergaan. Dit wordt duidelijk geïllustreerd in Figuur 1. Zowel Dogecoin (DOGE) als PEPE en FLOKI beleefden een uitdagende week, met dalingen van respectievelijk 1,8%, 14,2% en 3,6% over de afgelopen 7 dagen.

Tegelijkertijd noteerde SHIB een opmerkelijke stijging van 13,7%. Mede dankzij deze groei heeft Shiba Inu nu stevig de 15e positie in handen op basis van marktkapitalisatie, en nadert het de waarde van Dogecoin tot op bijna de helft.

Sources


Article information

Author: Melissa Ryan

Last Updated: 1699427403

Views: 676

Rating: 4.5 / 5 (37 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melissa Ryan

Birthday: 2008-05-23

Address: Unit 1107 Box 6190, DPO AE 66143

Phone: +4342769764043949

Job: Event Planner

Hobby: Cooking, Dancing, Wildlife Photography, Gardening, Motorcycling, Role-Playing Games, Cross-Stitching

Introduction: My name is Melissa Ryan, I am a artistic, valuable, Gifted, vivid, esteemed, brilliant, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.